Leer in 52 lessen de belangrijkste geestelijke lessen uit de Bijbel aan de hand van de bekendste en belangrijkste bijbelverhalen.
Ik neem je in 52 lessen door heel de Bijbel heen.
Na deze cursus heb je een goed overzicht van de geestelijke boodschap van de Bijbel en de betekenis van het leven en hoe je in een intieme liefdesrelatie met God kunt leven.
Je leert waarom je op aarde bent. Hoe Gods plan met de mensheid zich door de geschiedenis heeft ontvouwd en wat jouw persoonlijke goddelijke bestemming is.
Je leert hoe je de verhalen van het Oude en Nieuwe Testament moet lezen en leert de diepere geestelijke betekenis van de oude verhalen kennen.
Je leert goddelijke principes en krijgt tools aangereikt waardoor je zelf ook de Bijbel kunt lezen en geestelijk lessen en kracht kunt putten uit de Bijbel.

De cursus bestaat uit 52 podcasts  (mp3 geluidsbestanden) die je online kunt beluisteren of kunt downloaden om deze later offline te beluisteren in de auto, de bus of waar je ook wilt.
Na aanschaf krijg je 2 jaar toegang tot de cursus online.

De cursus is oorspronkelijk op video opgenomen en is een gratis onderdeel van de betaalde ledensite Samen Leven in God. Als je lid bent hoef je deze cursus niet aan te schaffen maar kun je deze gratis volgen via de ledensite. Daar kun je ook met mede cursisten over de inhoud met elkaar praten.

Om je een indruk te geven van de inhoud van de cursus geef ik de eerste les gratis weg.

Volg deze training

Training Inhoud