Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 99.50

Leer in 52 video lessen van ongeveer een half uur de belangrijkste geestelijke lessen uit de Bijbel aan de hand van de bekendste en belangrijkste bijbelverhalen.
Ik neem je in 52 lessen door heel de Bijbel heen. Om de geestellijke lessen verder uit te diepe voor jezelf geef ik bij elke les Bijbelteksten en vragen.

Na deze cursus heb je een goed overzicht van de geestelijke boodschap van de Bijbel en de betekenis van het leven en hoe je in een intieme liefdesrelatie met God kunt leven.
Je leert waarom je op aarde bent. Hoe Gods plan met de mensheid zich door de geschiedenis heeft ontvouwd en wat jouw persoonlijke goddelijke bestemming is.
Je leert hoe je de verhalen van het Oude en Nieuwe Testament moet lezen en leert de diepere geestelijke betekenis van de oude verhalen kennen.
Je leert dat de God van het Oude Testament dezelfde is als van het Nieuwe Testament. Alle voorspelling zijn tot in detail uitgekomen.

Je leert goddelijke principes en krijgt tools aangereikt waardoor je zelf ook de Bijbel kunt lezen en geestelijk lessen en kracht kunt putten uit de Bijbel.

De cursus bestaat uit 52 hoofdstukken met video les en bijbehorende bijbel teksten en wat vragen.
De cursus staat ook op de ledensite en wordt daar als jaartraning aangeboden waarbij er elke week een les vrij komt. Voor betalende leden is de cursus daar gratis.

Je kunt via deze cursus alle lessen volgen in op de tijd waarop je dat wilt in de volgorde zoals je wenst. Alle lessen worden na aanschaf gelijk vrijgegeven. De lessen zijn wel in volgorde van de Bijbel ingesproken. Dus het meest logisch is ze allemaal te volgen op volgorde.
Het is mogelijk alle lessen in mp3 te ontvangen zodat je deze ook ofline kunt beluisteren.

De onderwerpen kun je hier onder bekijken.

Om je een indruk te geven van de inhoud van de cursus geef ik de eerste les gratis weg.