Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 35,-

8 delige video cursus over leren bidden.

Totaal 4 uur onderwijs.

Psalmen 27:4 Ik vraag maar één ding van de Heer. Dit is wat ik het liefste wil: ik wil alle dagen van mijn leven dicht bij de Heer zijn, om ervan te genieten hoe prachtig en hoe vriendelijk Hij is en om Hem te leren kennen.

Gebed is de motor van ons geestelijk leven en de basis van onze relatie met God.
Toch ervaren veel mensen moeite met gebed
Hoe weet je of God je hoort?
Hoe versta je Zijn stem?
Welke woorden moet je gebruiken?
Tot wie moet je nu eigenlijk bidden?
Hoe komt het dat ik geen verhoring van gebeden merk?
Hoort God me wel?

In deze cursus help ik je om een gepassioneerd en krachtig gebedsleven te ontwikkelen op zo’n manier dat gebed een vreugdevolle ervaring is waar je steeds weer naar terug verlangt. Het gebed waarin je God ervaart werkt verslavend.
Je verlangt naar het diepe contact met God en mist het wanneer je een periode niet hebt gebeden.
In acht lessen van ongeveer een half uur komen onderstaande vragen aan bod.

  1. Tot wie bid je eigenlijk?God de Vader, de Zoon Jezus Christus, de Heilige Geest, Maria, Heiligen, engelen, overleden mensen????
    Wat is oké en wat is niet verstandig?
  2. Het belang van een goed Godsbeeld voor een gezond gebedsleven.Het belang van het weten van je eigen positie en wie je bent in Jezus Christus voor een gezond gebedsleven. Tot God naderen vanuit liefde en niet vanuit schuld en angst.
  3. Het belang van lofprijs en aanbidding, dankzegging en afstemming op Gods wil.Wat zou jij er van vinden als je vrienden steeds met een lijst van verzoeken bij je komen als je ze ziet?
  4. Wat is precies de betekenis van bidden in Jezus naam en waarom is dat zo belangrijk
  5. Welke plaats heeft de Heilige Geest in het gebedsleven? Korte inleiding op de bovennatuurlijke gaven van de Heilige Geest.
  6. Hoe kun je veel meer verhoorde gebeden ervaren in je leven?Wat zijn belemmeringen die je gebeden kunnen ontkrachten of blokkeren?
  7. Hoe kun je voor iemand anders bidden in de kracht van de Heilige Geest. Welke geestelijke autoriteit en gezag heb je als kind van God en hoe kun je deze gebruiken en hoe niet.
  8. Waarom gezamenlijk gebed zo krachtig is?

Deze cursus geeft je een krachtig impuls voor je gebedsleven.
Het is een kleine investering voor de belangrijkste relatie in je leven.
Voor slechts € 35,- ontvang je bijna 4 uur onderwijs over het ontwikkelen van een gepassioneerd en krachtig gebedsleven.*

*Na betaling krijg je 3 jaar toegang tot de cursus via inlog gegevens. Je mag in die periode de materialen zo vaak bekijken als je wilt. De inlog gegevens zijn strikt persoonlijk. Wil je met huisgenoten de cursus delen. Neem dan even contact met me op.