Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 125,-

10 weken cursus
10 video’s
70 dagen begeleiding met dagmeditaties, gebeden en bemoedigende Bijbel teksten

Overwin je angst voordat de angst jou overwint!!

Ieder mens kent angsten in zijn leven. Maar angst kan uitgroeien tot een grote belemmerende en hinderlijke en soms alles overheersende factor in je leven.
Angst is HET gereedschap die de vijand gebruikt om ons te intimideren en tegen te houden om in onze kracht en goddelijke bestemming te wandelen tot eer van God.
Het is niet voor niks dat er ruim 300 maal in de Bijbel staat dat we niet bang moeten zijn.

In deze cursus neem ik je in 10 weken mee in een proces van genezing en herstel.
We gaan kijken naar de wortels van je angst om daar heling te brengen.
Geen symptoom bestrijding mee we gaan in een goede opbouw werken aan een goed fundament om de voedingsbodem voor je angst weg te nemen.
Je ontvang elke week een videoboodschap en de tussen liggende dagen is er iedere dag een Bijbeltekst met korte meditatie en gebed.

Je ontvangt belangrijke sleutels die ik heb ontdekt in mijn eigen leven en in mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen als gebedstherapeut/coach en counselor om vrij te komen van angsten.
Geen goedkope oplossing en/of een instant oplossing om van al je angsten af te komen maar 70 dagen werken aan een totaal nieuw fundament in je leven waardoor angsten moeten wijken en geen voeding meer krijgt om te groeien of te ontstaan.
In de cursus werk ik de volgende thema’s met je uit.

  • Getuigenis
  • Werken aan je basis veiligheid
  • Identificeer je niet met je angst!
  • Angst als signaal van iets anders
  • Durf de angst aan te kijken met liefde
  • Aanvaarding en de schaamte doorbreken, hulp vragen
  • De wissel omzetten naar vertrouwen. Psalm 25
  • Wat je voed gaat groeien
  • Verandering van spreken
  • Het beloofde land in bezit nemen

Deze cursus van 10 weken, 10 video’s en 70 dagen begeleiding kost slechts € 125,-

Je kunt gelijk aan de slag via onderstaande knop.*

*Na betaling krijg je 3 jaar toegang tot de cursus via inlog gegevens. Je mag in die periode de materialen zo vaak bekijken als je wilt. De inlog gegevens zijn strikt persoonlijk. Wil je met huisgenoten de cursus delen. Neem dan even contact met me op.

reactie cursisten.

Ik vind de cursus over angst ontzettend mooi!! Het raakt me diep, vooral de video’s. Heb er nog maar twee gedaan, bij de eerste schoot ik al snel vol. En tweede raakte me ook erg!! Er spreekt zoveel liefde uit, je hele houding, de woorden, de omgeving, het water erachter is zo enorm mooi en rustgevend!! En de eendjes en vogeltjes erbij, maakt het compleet!! 😁😁 – Suvarna

 

___________________________________________________________________________________

Lieve Robert

In de cursus mbt angst ben ik afgelopen week bezig geweest met het principe van de angst zegenen met God’s liefde. De angst hiermee bestrijden, ipv mijn eigen menselijke strijd met angst te blijven voeren. Die ik niet kan overwinnen op die manier. Deze vervangen voor de geestelijke strijd, samen met God. Met liefde als wapen. Mijn vijand de angst liefhebben en zegenen met een geest van liefde, vrede, vertrouwen, en geloof. Daarnaast voor de angst danken, omdat ik er beter en sterker uit ga komen. De angst zien als een leergebied en uitdaging.

Dit principe heeft mij krachtig aangeraakt. Dankjewel voor het delen. – Christel


Dag Robert,

Mijn cursus ‘vrijkomen van angst’ heb ik op 4 teksten na afgerond. Ik wil je graag laten weten dat de cursus me enorm heeft bemoedigd en nieuwe inzichten heeft gegeven; echt fantastisch. Veel dingen kan ik opnoemen, o.a. dat God met mij een liefdesrelatie wil! Op een of andere manier drong deze boodschap erg tot me door daar ik een groot deel van mijn leven zoekende ben geweest o.a. binnen mijn werk. In mijn werk zoek ik nog regelmatig hoor, maar ook daar dringen steeds meer de inzichten door die je meegeeft. Dan heb ik het bijvoorbeeld over God, mezelf en dan de ander lief hebben. Afin, mijn weg zal steeds duidelijker worden, daar heb ik vertrouwen in.
De inzichten ervaar ik als zeer bevrijdend en het werkt nog steeds, dagelijks, door of ik grijp er op terug.
Ik wil er graag mee verder gaan en me na deze cursus ook weer voor een andere opgeven, maar dat laat ik dan nog wel weten. De boodschappen moeten ook zakken.
Robert, hartelijk dank voor het werk wat je doet en een liefdevolle groet van deze kant. – Betty


Hoi Robert,

Wat een prachtige cursus ‘Vrij van angst’. Ik zit pas in mijn derde dag maar kan het niet laten om jou nu al een berichtje te sturen. Ik houd van je duidelijke taal en de liefde van Jezus die hierdoor heen walst. Het raakt me diep van binnen en ik weet dat Jezus mij vrij zal maken van mijn angsten. Amen – Wendy


Lieve Robert,

Dank, duizend maal dank voor deze wondermooie, intensieve cursus. Dank voor de ontvangen inzichten wat betreft mijn angsten. Het lijkt wel of je die cursus voor mij alleen geschreven hebt. Alles wat je zegt en schrijft is zo verhelderend en zo raak. Vandaag kreeg ik de gelegenheid om er met een priester over te praten, te biechten en mocht vergeving van de Vader ontvangen. Ik kon erover praten zonder één enkel angstgevoel. Vandaag is het een extra donkere dag maar in mijn hart schijnt de zon.
Deze cursus brengt mij recht naar het hart van Jezus. Iedere avond en iedere ochtend leg ik Hem alles voor en ervaar ik een heel intieme band met Jezus. Ik weet en voel Zijn genezende en bevrijdende nabijheid en laat Jezus de opruimdienst doen.

Robert, voor mij ben je een zegen en uit genade mag ik die zegen ontvangen. Voor mij ben je als een “boom aan de waterkant” psalm 1 .

Je zegt: ”In deze cursus ga ik met je de diepte in om daar heling te ontvangen waar heling nodig is. Bij de bron van waaruit de angst is ontstaan. Bij onze dagelijkse samenkomst is Jezus zich komen voegen en Hij schenkt mij diepe heling en bevrijding, vrijheid en een nieuw begin.

Ik zie uit naar het vervolg van de cursus.

Madeleine


Ik heb lang nagedacht of ik deze cursus zou gaan doen. Maar nu kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik deze cursus “vrij van angst” heb gevolgd.
Je hebt veel inzichten gegeven. De video’s vond ik heel fijn. Ik kon bijna niet wachten tot ik er weer een kon beluisteren. Heel erg bedankt voor wat je me hierin gegeven hebt.
Veel zegen toegewenst en hartelijke groet, – Helma


Lieve Robert,

Hartelijk bedankt voor de cursus over het overwinnen van je angst.
Ik heb er bemoediging, kracht en inzicht door gekregen.
Mijn geloof in Jezus is sterker geworden.
Ik ben al minder angstig en durf weer alleen naar buiten te gaan en boodschappen te doen.
Ik vond de video’s, gebeden en Bijbelteksten erg mooi.
Ik kan het alleen nog niet lang vasthouden en ik ga daarom de cursus opnieuw doen. – Liefdevolle groet en Gods zegen, – Maria