Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 75,-

Leef een gelukkig en vruchtbaar leven zonder blokkades vanuit het verleden.

Herstel je eigenwaarde, positief zelfbeeld, innerlijke kracht, zelfvertrouwen en maak contact met je ware goddelijke authentieke identiteit.
Een uniek programma voor het genezen van blokkades, angsten, negatief zelfbeeld, onzekerheid, onrust, enz. vanuit de bron van waaruit deze zijn ontstaan.

Door Gods helende Liefde via Jezus te brengen naar de bron waaruit deze blokkades zijn ontstaan, ontstaat er een proces van diepe heling.
Bijna alle blokkades in ons leven ontstaan door gebrek aan liefde, bevestiging en veiligheid in onze jeugd.
Velen van ons missen een sterke veilige basis van onvoorwaardelijke liefde.
Via de helende reis met Jezus online gaat we diep naar de wortel om daar Gods Liefde te laten helen om tot een gelukkig en vruchtbaar leven te komen waarin Gods Liefde vrij kan stromen door je leven heen.

We gaan schatgraven naar de oorspronkelijke goddelijke generatie zegening van waaruit jij bent ontstaan.
JJe leert ontdekken wie je echt bent en leert verbinding te maken met je authentieke zelf zoals God je heeft bedoeld.

Een helende reis met Jezus heeft mij van veel onverwerkte emoties en verdriet bevrijd. Robert; jouw begeleiding hierin is een onuitwisbare ervaring. De aanraking van Jezus is blijvend. God is liefde en Hij is elk moment daar om ons te helpen in welke omstandigheden dan ook!
Alle mensen raad ik aan deze weg van heling samen met Jezus te maken. – Rene

Sinds ik begonnen ben met de helende reis met Jezus in mijn praktijkruimte zijn er vele mooi dingen gebeurd. Deze vorm van consulten waarbij ik terug ga naar de basis is geboren in mijn hart vanuit diepe verbinding met God.
Het is een vorm van heling waarbij we samen met Jezus naar de bron toegaan van waaruit de pijn, het verdriet, de angst of welke blokkade dan ook is ontstaan.
We doen dat door middel van gesprekken gevolgd door een zegenend gebed met handoplegging.
God heeft me laten zien dat aanraking een heel belangrijke sleutel is bij innerlijke genezing.
Via aanraking kan Gods helende Liefde stromen naar de diepe lagen van onze ziel. Vaak weten we de dingen wel met ons verstand maar ons gevoel en onze diepere emoties kunnen het niet pakken.
Juist door zegenende aanraking worden de diepere emoties aangesproken en aangeraakt door Gods helende Liefde.

In mijn praktijkruimte heb ik een behandeltafel staan waar mensen op gaan liggen en in een ontspannen houding zich kunnen richten om Gods Liefde te ontvangen in gebieden waar heling nodig is. Dit is een unieke manier van gebedsgenezing waarbij echt tijd wordt genomen om samen met de hulpvrager die in de tegenwoordigheid van Gods liefde te komen om daar heling te brengen waar heling nodig is. Omdat het echter niet voor iedereen mogelijk is om naar Nieuwegein te reizen en er toch heel veel vraag is naar deze vorm van gebedsgenezing heb ik een helende reis ontwikkeld die je gewoon vanuit huis kunt doen.

In een aantal video boodschappen leg ik deze stappen uit en help ik je om deze stappen te zetten.
Ik leer je hoe jij ook jezelf de handen kunt opleggen en Gods helende Liefde kunt brengen in de diepere lagen van je emoties.
Elke video boodschap sluit af met een krachtig en diepgaand zegen gebed waarin je Gods helende Liefde via handoplegging bij jezelf kunt ervaren.
De volgende onderwerpen gaan we behandelen.

 • Het vergeven en leren liefhebben van jezelf
 • Moederliefde – onvoorwaardelijke liefde/ je geliefd weten om wie je bent
 • Vaderliefde – bevestigende en stimulerende liefde laat je tot bloei komen.
 • Je lichaam als geschenk van God liefhebben en zegenen.
 • Totale overgave, transformatie en metamorfose naar Gods beeld.
 • Loslaten van oude patronen en ruimte geven aan nieuwe zegenrijke denk en gedragspatronen door de Heilige Geest.

Bij al deze stappen hoort een video en een huiswerkopdrachtje.
Bij sommige stappen zul je merken dat het heel veel losmaakt. Het kan dan heel goed zijn om deze stap meerdere keren te doorlopen totdat je voelt dat het goed is.
Tussen de lessen zit een paar dagen zodat je per thema de tijd hebt om het te laten doorwerken.

Als je al deze stappen zorgvuldig en aandachtig doet dan zal Gods Liefde krachtig door je heen stromen en zul je grote vrijheid en meer energie, innerlijke rust, vrede en kracht en vreugde ervaren om te zijn wie je bent en te leven in je goddelijke bestemming waarbij je gaven en talenten, kwaliteiten en unieke persoonlijkheid onbelemmerd zich kunnen ontwikkelen tot eer van God.

Blijf niet langer lopen met je verleden en laat je helen en wordt vrij.
Doe het voor jezelf, voor je Schepper en voor je omgeving.
Jij bent een geschenk! Pak jezelf uit en toon je schoonheid!!
Je bent het waard!

Wat krijg je voor je geld?

 • Je ontvangt 6 intensieve video sessie die je zo vaak kunt bekijken als je wilt
 • Je ontvangt begeleidende huiswerkopdrachtjes om je proces te ondersteunen.
 • Je ontvangt een profetisch boekje over de helende reis met Jezus zoals ik dat van God ontvangen heb.
 • Je ontvangt na afloop van de cursus een mail met om met korting een persoonlijk consult aan te vragen bij mij in mijn praktijkruimte of via skype of telefoon.
 • Van elk betaalde cursus ‘Helende reis met Jezus online’ gaat 10 euro naar een project ter ondersteuning van kansarme kinderen.

De prijs voor dit hele traject is slechts € 75,-
Een kleine investering waar je heel veel kracht, liefde, vreugde en energie voor terug gaat krijgen.
Een investering waar je lang de zegen van kunt ervaren omdat je de sessie meerdere keren kunt herhalen zo vaak als nodig is.
Boek nu je consult online en begin gelijk!!!
Na betaling kun je gelijk beginnen. Je krijg de inlog gegevens automatisch in je mail*

Boek je cursus nu.

Wil je heel graag de cursus doen maar kun je het echt niet betalen? Neem dan even contact met me op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing voor je.  Zie https://agapecoach.nl/contactformulier-agape-coach/

*Na betaling krijg je 3 jaar toegang tot de cursus via inlog gegevens. Je mag in die periode de materialen zo vaak bekijken als je wilt. De inlog gegevens zijn strikt persoonlijk. Wil je met huisgenoten de cursus delen. Neem dan even contact met me op.

Testimonials

Beste Robert,

Ik heb nu 5 etappes van de helende reis met Jezus afgelegd, dus ik heb nog 1 etappe tegoed, maar ik wil je nu al zeggen hoe goed deze reis voor mij uitpakt. Ik heb zoveel inzichten gekregen en ervaar jouw gebeden als warm, agape en daarmee helend. Je bezieling door de H.Geest is tastbaar.
Het meest indrukwekkende voor mij is om naar datgene te kijken wat God in mijn vader en moeder gelegd heeft. Dan ga je boven je eigen gekwetstheid uit stijgen en heb je je oog op de Vader gericht. Dan zie je je ouders als mensen van vlees en bloed en zie je hoe God hun bedoeld heeft. Wanneer je alles waarmee zij je pijn gedaan hebben naar Jezus brengt en inziet, dat Hij daarvoor Zijn leven gegeven heeft; om jou , mij, onze ouders, ja, iedereen in de helende liefde van God te plaatsen, dan begrijp je de waarde van het kruis van Christus ook veel beter. Althans, zo ervaar ik dit in deze cursus.
Ik heb mijn vader oprecht kunnen vergeven en dit uit kunnen spreken en wat mijn moeder betreft zit ik daar dichtbij. Ik bid ervoor dat ik op een dag hiertoe met een oprecht hart in staat zal zijn, maar momenteel zit er nog een “restje“ pijn. Toch voel ik mij dankzij deze reis bevrijd en voor een heel groot deel geheeld, ook omdat de reis langs zelfliefde en vergeving van jezelf gaat.

De liefde voor mijzelf is ook absoluut gegroeid en ik begrijp nu dat God zegt:Ik heb jou mooi, zeer mooi gemaakt.
En dat zegt Hij tegen alle mensen. Ik begrijp dit nu en dat geeft zo’n rust en vrede.

Ik merk dat ik de laatste weken mijn gebed vaker begin met “Vader”, dan met “Heer”, dus ook in mijn relatie met Hem is er iets wezenlijks ten goede veranderd.
Ik heb God gedankt dat Hij jou als instrument gebruikt om mensen zoals ik te bereiken.

Robert, ik ga mij verdiepen in nog veel meer van je aanbod aan cursussen en je website.
Met een liefdevolle en zegenende groet,

Giny 

———-

Lieve Robert,
Helende reis met Jezus is een geweldige cursus. Het heeft me veel troost gebracht daar waar ik dacht dat ik het niet meer nodig had. Je hebt in de loop van je leven al zo veel verdriet verwerkt dat ik dacht er wel te zijn. Dus aanvankelijk dacht ik „ waarom nog oude koeien uit de sloot halen?“ ik heb het toch maar gedaan en er bleken er nog aardig wat te zijn die mijn behandeling van destijds hadden overleefd en sommigen nog fit waren. Maar ik heb deze keer, samen met mijn vriend Jezus, korte metten met hen gemaakt.
Over een poosje ga ik het nog eens doen. – Krina

———

Hallo Robert, ik kan je vertellen dat ik de cursus “helende reis met Jezus” als erg positief heb ervaren en er is zeker van alles in gang gezet. Ik voel dat er op allerlei vlakken heling plaats vindt. Het is natuurlijk een proces, maar ik ben bereid om me hier geheel voor open te stellen. Ik heb voor de cursus ruim de tijd genomen en luister zo nu en dan de video’s nog steeds en merk dat er steeds weer andere lagen worden aangeraakt. Het is een super cursus en ben je dan ook dankbaar hiervoor dat je je door God hiervoor laat gebruiken. Ook heb ik ongeveer 3 weken geleden, na de healingsessie, de cursus “leven zonder angst” aangeschaft en heb nu 2 video’s gekeken en de daarbij behorende dagelijkse overdenkingen en gebeden op me laten inwerken. Hier ben ik dus nog volop mee bezig en ook hier heb ik echt heel veel aan. Ik merk dat er toch steeds iets met me gebeurt in gebieden waar ik zelf niet bij kan en waar God dus wel bij kan en kan herstellen waar ik beschadigd ben of trauma’s heb opgelopen. Ik vertrouw op God dat Hij mij heelt, ik ben er zeker van dat het gaat gebeuren op Zijn uur en tijd. Ik houd je op de hoogte van de vorderingen, nogmaals super bedankt en dank aan God dat Hij mij met jou in contact heeft gebracht. – Marian

———–

Lieve Robert wat zijn de video’s prachtig.
Het is werkelijk een heling tot in het diepste van je zijn.je Wezen.
Werkelijk geweldig.
Ik dank je voor zoveel schoonheid en liefde dewelke jij deelt en bent. – Rita

———-

In het verleden heb ik veel genezing en bevrijding gehad. Maar het is nooit zo diep gegaan zoals in “Helende Reis met Jezus!  Ja, ik volg Helende Reis met Jezus Online en Gods Liefde en genezing werkt ook Online… Want Hij is Alomtegenwoordig! Het is een diepe diepe diepe reis die ik mag mee maken en die ik tot nu toe niet meegemaakt heb. Het gaat zo diep vanaf de Conceptie tot nu, ja zo diep gaat Gods Liefde met en in mij mee in de Helende Reis met Jezus!
Ik moedig jou aan om je hart, ziel, lichaam, je merg, boten, celen open te stellen voor de Liefde van God door in stappen in de Helende Reis met Jezus bij Robert van Mierlo. Misschien ben je moe van de ene bevrijding naar de andere of van de ene genezing conferentie naar de andere…. Maar stop ermee, ga in de bron van Gods Liefde staan, ga terug naar je conceptie met God en hij lijdt jou door alles heen en kom je eruit als een nieuwe mens nieuwe JIJ !
De Liefde van God is niet saai of zwak… Maar er is alle Kracht in de Liefde van God!
Ik dank God voor Robert, voor de zalving van echte diepe genezing die God op hem heeft gelegd!
Robert ga zo door! Lieve groet, – Elektra

———-

Ik heb geen woorden genoeg om onze Lieve Heer Jezus te danken voor de zegen
van deze sessie Gods moederliefde. Ik ervaar diepe bevrijding en heling. – Waldy
———-

Allerbeste Robert,
Ik nam me voor om vanochtend in alle rust video 1 te volgen, en het was zeer intens.
Ik had dit niet verwacht, het was ongelooflijk krachtig, dank je wel alvast voor deze begeleiding.
Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,
DANK, ik ga video 1 zeker nog herhalen voor ik verder ga.
In feite is dit een prachtig geschenk wat jij aan de mensen biedt.
Iedereen zou dit moeten zien en voelen, we kunnen het allemaal gebruiken.
Dank om de schakel te zijn tussen Onze Vader, Jezus en ons allemaal.
Groetjes,- Irmgard

———-

De helende reis is echt helend.
De eerste video heb ik 4 keer gezien.
Ik heb 3 keer gehuild, kreeg zelfs braakneigingen, zo diep kwam het weg.
En de 4de keer voelde ik dat Jezus naast me zat en troostte.
Ik deed mijn hand open en voelde zijn hand in de mijne.
Ik voel dat ik dichterbij God kom, ik krijg meer en meer vertrouwen in hem, en ik wil ook echt zijn goddelijk licht laten schijnen op aarde. – Alexandra

———-

Lieve Robert.
Dank voor deze 6e helende reis. Sinds ik met de helende reis bezig ben ben ik echt ‘op reis’. Dat wil zeggen, zo min mogelijk afspraken, helemaal mijn gevoel volgen. Soms doe ik 3x p.d.dezelfde reis of soms 1 en 4 of 1 en….Ik begin altijd met reis 1 met het gebed en voel dan hoe het verder wil gaan.
Ik ben de laatste 5 dagen bezig met reis 4. Nog niet aan 5 begonnen omdat ik voelde dat alles eerst vanuit vreugde en dankbaarheid moet ‘zitten’.
De reis voert mij door diepe dalen waarvan ik meende die al tig x in mijn leven bezocht te hebben.
De ‘wachter op de drempel ‘ is nu bijna verhuisd ! ! We shall overcome! Ik reis in vertrouwen door en laat God het tempo bepalen. Ik neem na de reis contact met je op en bedank jou nu voor deze bijzondere levensreis.
Hartegroet van
Ajo

Ajo heeft ook gebruik gemaakt van de korting voor een persoonlijk consult om het traject af te sluiten.
Na een paar dagen kreeg ik onderstaande mail van haar.

Volgens mij kan de helende reis in mij, zolang ik leef, nooit meer stoppen. Wat een zegen. Het is Paasfeest in mij. De wederopstanding is een feit en het VOELT dat ik aan de Triade: Vader Zoon Heilige Geest, nu echt voor eeuwig aangesloten ben. De Triade stroomt in mij. Ontroerend, liefdevol, zacht, dankbaar, waakzaam, hartverwarmend.
Dank je wel Robert, ik vind jou een pracht middelaar van Gods zegen. – Ajo