Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 75,-

Herstel negatieve gedachten en destructieve emoties en triggers.

Laat angst, schuld, schaamte, onzekerheid, diepe eenzaamheid, emotionele uitbarstingen, negatieve zelfbeeld definitief achter je.

Ervaar je regelmatig dat je blokkeert of emotioneel overdreven reageert waarvan jij je afvraagt waar dit vandaan komt?
Bijna iedereen heeft wel een of meerdere emotionele triggers die onze vrijheid en ontwikkeling belemmeren maar die ook relaties behoorlijk kunnen ondermijnen.

Negatieve gedachten en emoties belemmeren ons enorm in onze ontwikkeling zowel zakelijk als privé.
Ze brengen veel schade toe en zorgen ervoor dat we niet vrij zijn en kunnen functioneren zoals we dat graag zouden willen.
Maar hoe reken je af met gedachten en emoties die je niet wil?
Discipline en onderdrukken werkt slechts heel beperkt en je pakt niet het echte probleem aan.
Je gedachten en emoties overschreeuwen lukt even maar ze komen dan in alle heftigheid weer terug op een zwak moment.

De ware oplossing voor genezing en bevrijding van negatieve gedachten en emoties is ze aanpakken bij de bron van waaruit ze ontstaan.
Vreemd genoeg wordt daar nauwelijks naar gekeken in therapieën.
Emoties en gedachten horen bij elkaar en komen voort uit innerlijke overtuigingen.
Die innerlijke overtuigingen zijn ontstaan in de kinderjaren en zijn heel hardnekkig omdat ze niet zitten in je ratio maar veel dieper.

Maar waar psychologen en therapeuten niet bij kunnen en waar je zelf ook niet goed bij kunt, kan Jezus wel bij.
De Heilige Geest wil met Zijn helende liefde de diepste lagen van je ziel aanraken en genezen.

In deze cursus neem ik je samen met Jezus mee naar de bron van waaruit je negatieve gedachten en emoties voortkomen.
Als je daar eenmaal inzicht in hebt. Kun je Jezus daarin uitnodigen met Zijn helende liefde en de negatieve overtuigingen brengen bij het kruis.

Ik heb meegemaakt dat mensen in een sessie vrij kwamen van negatieve emoties waar ze jarenlang mee geworsteld hebben door onder leiding van de Heilige Geest te gaan naar de werkelijke bron van deze emotie. Deze is vaak onbewust en wordt afgedekt door ons zelf aangemaakte mechanismes.
Als je de bron eenmaal een het Licht van God brengt kan daar diepe heling en bevrijding plaatsvinden.

Verlang je naar diepgaande en blijvende genezing van negatieve gedachten en emoties?
Dan nodig ik je uit deze cursus samen met Jezus te volgen en de reis naar binnen aan te durven.
Wees niet bang voor wat je gaat tegenkomen. De Waarheid maakt vrij.

*Na betaling krijg je 3 jaar toegang tot de cursus via inlog gegevens. Je mag in die periode de materialen zo vaak bekijken als je wilt. De inlog gegevens zijn strikt persoonlijk. Wil je met huisgenoten de cursus delen. Neem dan even contact met me op.

Hallo Robert,
Alweer enige tijd geleden dat ik bij je ben geweest, maar wil je graag vertellen dat ik onwijs, samen met Gods hulp grote stappen heb gemaakt, nadat ik bij je ben geweest is er een proces gestart waarvan ik erg heb veel heb geleerd en nog steeds veel leer. Ik zit veel beter in mijn vel, ben rustiger en mijn angsten zijn veel minder geworden.
Enige tijd geleden heb ik jouw cursus aangeschaft “genezing van angsten en emotionele triggers”, daar heb ik ook erg veel aan gehad. De 2 hoofdstukken waarin jij de sessies doet heb ik al meerdere keren gedaan en het lukt erg goed om de leugens, waarin ik mijn hele leven al geloof te ontmaskeren en te vervangen door Gods waarheid. Ongelooflijk hoe perfect dit, onder jouw begeleiding en leiding v.d.Heilige Geest, lukt. Ik heb nu een tool om met God dieper in de lagen van mijn hart te komen en zodoende erachter te komen wat er verborgen zit, onwijs bedankt voor je hulp.

Marian

Fijn zeg die cursus om vrij te komen van negatieve patronen en denkwijzen. Ben er aan begonnen en het werkt als een EMDR. Jezus maakt/schept nieuwe lijntjes in de hersenen waardoor je leugen niet alleen wordt ontmanteld maar ook je triggers minder heftig binnenkomen en je automatisch gaat denken aan t moment waarop Jezus je negatieve bron cq leugen heeft aangeraakt. Ik kreeg nl meteen de proef op de som vanmiddag. Zo apart! Heeeel mooi eigenlijk hoe t werkt. En te bedenken dat jij geen psych bent, nooit EMDR cursussen hebt gevolgd of voor neuroloog hebt gestudeerd. Je legt t zo helder uit! En Jezus maakt het af. Echt een super fijne cursus. Ik zal voorlopig niet klaar zijn met de video’s, daar ik wel veel triggers heb helaas. Maar ik heb t absolute geloof dat elke kleine stap met Jezus er 1 is en Hij mijn overwinning al heeft behaald. Dank je wel Robert. Dikke knuf 🥰

Miranda