Een 10 delige video cursus waarin ik mijn jarenlange kennis en ervaring deel over goddelijke gezondheid met aandacht voor de werkelijke oorzaak naar geest, ziel en lichaam als eenheid.

Als dokters je niet echt verder kunnen helpen en gebed ook niet echt lijkt te helpen kan deze cursus jeĀ  nieuwe inzichten geven in blokkades die genezing tegenhouden en de weg naar herstel vanuit een brede en heldere evenwichtige kijk op Goddelijke Gezondheid.

Als voorganger en later als geestelijk coach/gebedstherapeut ben ik intensief betrokken geweest in de begeleiding van mensen en heb van nabij mogen zien hoe God mensen geneest en hestelt en bevrijdt op wonderlijke wijze.
Maar hoewel er regelmatig bijzondere wonderen gebeuren is genezing vaak een proces waarbij heel ons wezen betrokken is.
God heeft onze totale heelheid van geest, ziel en lichaam voor ogen en niet alleen onze lichamelijke gezondheid.
Geest ziel en lichaam werken samen op weg naar herstel.
Er zijn veel extremen op het gebied van goddelijke genezing en ze zijn niet altijd even zegenrijk.
Sommige mensen zijn juist afgehaakt op gebedsgenezing omdat het vaak eenzijdig is. En als het wonder niet gebeurd is er vaak geen liefdevolle begeleiding in kringen van gebedsgenezing.
Er is geen plaats voor lijden en voor langdurige processen van herstel. God geneest immers altijd en direkt.
Maar de praktijk is anders.
Hertselprocessen duren vaak langer.
Maar er is hoop.
Daar inzicht te hebben hoe goddelijke genezingsprocessen verlopen kunnen heel veel mensen door goddelijke principes toe te passen heel veel winst boeken.

Het is fijn dat je niet hoeft te wachten op het wonder maar dat je zelf heel veel kunt doen om het goddelijk proces van herstel te initieren.

In deze cursus ga ik hier diep op in en geef je handvatten om aan je herstel te werken samen met God zonder in kramp te komen.
Ik behandel het belang van aandacht geven aan geest, ziel en lichaam voor volledig herstel.

Samen met God is er heel veel mogelijk. Ook als het wonder in eerste instantie uit lijkt te blijven is er nog veel mogelijk door het toepassen van goddelijke principes.
Het is fijn om niet passief te hoeven wachten maar actief je goddelijke genezing te bewerken.

Inmiddels heb ik de helft van de cursus gevolgd en ben ik heel enthousiast. Vooral omdat de onderwerpen, naast de Bijbel, vanuit verschillende perspectieven worden benadert. Zo wordt bijvoorbeeld kwantum fysica aangehaald, intergenerationele overdracht (waar ook Ivan Boszormenyi-Nagy [psychiater en psychotherapeut] veel over heeft geschreven) en lichaamswerk. Deze onderwerpen spreken mij erg aan en geven een hele brede kijk op gezondheid. Dit betekent weliswaar ook het woord holistisch, maar dan is het toch afwachten wat er in de cursus al dan niet wordt aangeboden. Ik heb nog nooit ervaren dat iemand vanuit Christelijke achtergrond zo breed en open zaken bespreekt en bespreekbaar maakt en tegelijkertijd zijn eigen (Bijbelse) standpunten zo goed verwoordt. Naar mijn mening is het een verrijking om de cursus te volgen en een kado aan jezelf!

Betty

Ik tril hier gewoon van dit is het !!!!!!!! dit is het wat mij zo aanspreekt. Ik heb de cursus ook al bijna afgeluisterd van Holistische Goddelijke gezondheid ik ben zo diep geraakt –

Anna

Robert, wat mooi de cursus Goddelijke genezing. Het raakt me diep.
Zie met verwachting uit naar de laatste 2.

Tonny

Ik volg met heel veel interesse en enthousiasme uw cursus over Holistische Goddelijke Gezondheid.
Het brengt mij dichter bij de Goddelijke Waarheden in alles van het leven.
Ik ben blij dit te kunnen volgen, want alles is zo duidelijk gegeven door Jezus en in mijn hart herken ik Zijn Zegeningen.
Alle dank voor je inzet!

Anny

Volg deze training