Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis

Het i

Leer dagelijks Gods Liefde te ervaren!

Verlang je naar een onuitputtelijke Bron van Liefde die nooit teleurstelt?
Verlang je naar liefde, geborgenheid, trouw, oprechte aandacht en liefdevolle ondersteuning in je leven?
Leer Gods Liefde ervaren in je leven. Deze is puur, volmaakt, zonder oordeel en stijgt uit boven de onvolmaakte liefde van mensen.

Het maakt niet uit welke religieuze achtergrond je hebt of dat je helemaal niet godsdienstig bent opgevoed. De basis van deze cursus is de innerlijke beleving. Ieder mensen verlangt naar liefde en is heeft ten diepste dezelfde verlangens.
Dit is een belevingsgerichte cursus die je helpt Gods Liefde te beleven en ervaren in je leven.
Als wij eenmaal die onuitputtelijke Bron van Gods liefde gaan ervaren gaat alles weer stromen.

Deze cursus bestaat uit een aantal lessen en vragen die je helpen God, jezelf en je omgeving op een nieuwe liefdevolle wijze te zien en te ervaren.

Als je eenmaal Gods Liefde gaat ervaren kun je vanuit die Liefde je leven gaan herscheppen en helen.

Deze cursus mag je helemaal gratis volgen. Het is mijn verlangen en passie om mensen te helpen Gods Liefde te ervaren. Ik leef voor een groot deel van giften.
Wil je een bijdrage leveren om mij te helpen Gods Liefde uit te dragen voel je vrij te doneren maar voel je niet verplicht.

Na registratie krijg je 90 dagen toegang tot de cursus. Daarna vervalt de toegang en worden je gegevens gewist.

 

Vrijwillige bijdrage.

Bedrag

Hillie. Voordat ik de cursus Leven in Gods liefde ging volgen zat ik helemaal niet goed in mijn vel. Ik wist echt niet waar het naar toe zou gaan en voelde me diep ongelukkig. Ik had het gevoel dat iedereen maar voor mij besliste en iedereen maar over me heen walste. Omdat ik mij hier helemaal niet goed bij voelde begon ik tegen alles aan te schoppen.  Dit had met mijn jeugd te maken. Ik had ook helemaal geen eigenwaarde meer.

Door de slapeloze nachten en heel veel verdriet heb ik ook ontzettend veel gehuild en heb ik aan God gevraagd mij alstublieft te helpen, ik weet het niet meer. Stuur mij alstublieft mensen op mijn pad waar ik wel mezelf mag zijn. Ik wil weer Hillie zijn. Toen hoor ik een stem tot 3 keer toe: Liefde, Liefde en Liefde, Hillie daar draait het om. Zo is mijn pad met God en Jezus begonnen. Zo ben ik Robert van Leven in God ook via de website tegen gekomen. Waar ik heel dankbaar voor ben.

Dit was het begin van een mooie wandeling in mijn leven samen met God en Jezus.

Hillie