Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
95

Deze video cursus is bedoeld voor mensen die hun moeilijk leven willen gebruiken als springplank om geestelijk te groeien en zich innerlijk te verrijken.
Dat gaat niet vanzelf. Je zult bereid moeten zijn je fouten, trauma’s en angsten van verleden en heden onder ogen te zien en deze te omarmen als een leerschool.
Maar als je dat doet zul je door Gods liefde en genade ervaren hoe al je nare ervaringen getransformeerd kunnen worden tot geestelijke groei.
Angten, depressie, burn-out, onzekerheid, eenzaamheid, financiele crisissen, gebroken relaties, verslavingen, gezondheidsproblemen en andere uitdagingen in ons leven zijn een spiegel voor onze ziel.
Als we bereid zijn in die spiegel te kijken komen daar zeer kostbare levenslessen uit die ons krachtig kunnen helpen groeien.
Daar gaat deze cursus over.

Deze video cursus met opdrachten bevat de krachtigst inzichten van al mijn video cursussen.
Het is een samenvatting van de Helende reis met Jezus waar ik jarenlang mee werk gecombineerd met het afrekenen van triggers en trauma’s van het verleden en mijn cursus heling van seksualiteit.

Als je een keuze wilt maken uit een van mijn cursussen en je weet niet goed welke het beste aansluit dan adviseer ik je deze nieuwste cursus van mij omdat deze eigenlijk alle cursussen omsluit. Wil je thema’s na deze cursus verder uitdiepen dan krijg je van mij via deze cursus hoge korting op aansluitende cursussen.

De cursus helpt je diepgaand je belemmerende patronen samen met Jezus onder ogen te zien en deze te laten helen vanuit Gods onvoorwaardelijke liefde
De cursus helpt je om je weer te verbinden met de oorspronkelijke droom die in en door jou geleefd wil worden en die je als een blauwdruk van God ontvangen hebt.
Je leert je relatie met God te verdiepen op een natuurlijke wijze vanuit liefde.

Deze cursus heb ik gemaakt vanuit een verlangen mijn jarenlange ervaring en inzichten in het werken met mensen als geestelijk coach door te kunnen geven en zo velen te kunnen helpen en inspireren om hun door God gegeven mooiste zelf te leven.

Ik ben er van overtuigd dat deze cursus levens veranderd is als je elke les daadwerkelijk serieus neemt en de opdrachten daadwerkelijk gaat doen.

Heb je echter behoefte om thema’s uit deze cursus nog verder uit te diepen dan kun je via deze cursus met hoge korting andere cursussen van mij aanschaffen die aansluiten bij dit traject.

Deze video cursus heb ik ingesproken tijdens mijn verblijf in een natuurhuisje waarin ik me heb terug getrokken samen met God om me helemaal op Hem te richten en deze cursus in te spreken vanuit inspiratie.
Hier onder een leuk spontaan fragment uit video les 2 waarin spontaan een ijsvogeltje langs vliegt.

*Na betaling krijg je 3 jaar toegang tot de cursus via inlog gegevens. Je mag in die periode de materialen zo vaak bekijken als je wilt. De inlog gegevens zijn strikt persoonlijk. Wil je met huisgenoten de cursus delen. Neem dan even contact met me op.