Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis - vrijwillige bijdrage

Efeziërs 4:26 Als je boos op iemand wordt, houd je boosheid dan niet vast, want dat is verkeerd. Zorg ervoor dat je vóór het eind van de dag je boosheid weer kwijt bent.

Als je worstelt met boosheid en het is heftig dan is dat meestal niet met een eenvoudig gebedje opgelost. 

Laat maar los. Vergeef maar…….
Hoe doe je dat??

Wat doe je als je boos bent op God.
Waarom greep Hij niet in? Waarom heeft Hij mij in deze shit gebracht? Ik heb er niet om gevraagd.
Wat als mensen over je heen lopen en dat blijven doen? Moet je dan zomaar vergeven?
Wat als je zoiets stom hebt gedaan dat je het jezelf nooit meer kan vergeven?

In deze cursus wordt ingegaan op bovenstaande vragen. Niet goedkoop maar diepgaand.
Er zijn naast onderwijs video’s ook drie video sessies met helend gebed voor drie soorten boosheid.
Deze cursus bestaat uit 7 video’s met bijbehorende Bijbel teksten.

Omdat dit een heel belangrijk thema is en boosheid een destructieve kracht is die jezelf en anderen kan schaden heb ik het op mijn hart deze cursus aan te bieden op basis van een vrijwillege bijdrage.
Iedereen heeft vrij toegang.
Ik vraag alleen een vrijwillige bijdrage als je werkelijk wat aan deze cursus hebt gehad. Maar ook dan mag je zelf de hoogte van de gift bepalen. Kun je niks missen dan is dat ook oke. Zo hoeft geld voor niemand een probleem te zijn.

Dank je wel Robert. Er zijn maar weinig mensen die zo het hart van de Vader kunnen vertellen.

Ik heb alles al gekeken, elk deel sprak wel iets tot mij. Vooral het stuk over wat er gebeurt als je boosheid loslaat. De angst voor controleverlies, overweldiging, alsof je dan jezelf kwijtraakt. Het verdriet wat er eigenlijk onder zit van het niet serieus worden genomen, er niet mogen zijn.

Tegelijkertijd is dat het antwoord: mijn waarde is in God. God bepaald mijn waarde, geen mens kan die waarde afnemen of die geven. Alleen God. Gods liefde is sterker dan alles wat er is gebeurd. Breek door, Papa!

Jennita

Beste Robert,
Ik heb vanavond de hele cursus vrij van boosheid beluisterd want ik had veel honger om vrij te zijn van boosheid en het was geweldig.
Bij de eerste video ben ik geraakt omdat ik boos was op God/ op gezag. Tijdens de laatste video heb ik een ontmoeting gehad met Pappa God. Ik zag hem voor mij staan en boog zich naar mij toe en ik was heel klein een klein meisje / klein mensje… Hij zag uit vol van liefde en geduld en Hij gaf mij beetje bij beetje dingen zoals geloof ik taken, verantwoordelijkheid, voeding ect… Hij gaf met Liefde Zijn gezicht was vol van Liefde zachtheid geduld. Ja, ik kan nu zeggen dit is mijn vader God is mijn vader mij Pappa! Ik heb een heel goede en liefdevolle pappa die mij kent door en door en weet wanneer ik wat nodig heb EmojiEmojiEmoji Halleluyah
Hartelijk groet en wees gezegend Robert!
Elektra