Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 49.50

In deze cursus ga ik je begeleiden om vrij te komen van je verslaving (en)
Of het nu gaat om pornoverslaving, eetverslaving, gokverslaving, alcoholverslaving drugsverslaving of medicijn verslaving.
Elke verslaving heeft onderliggende patronen waarop de verslaving is gebaseerd en waaruit ze in stand wordt gehouden.
Als je alleen de verslaving aanpakt ben je met symptoombestrijding bezig en is er een grote kans op terugval of de onderliggende problematiek gaat zich uiten in een andere destructieve gewoonte.

In deze cursus gaan we niet in eerste instantie met de verslaving zelf aan de slag maar gaan we kijken naar de onderliggende patronen waaruit de verslaving is ontstaan zonder oordeel.

We doen dit samen met Jezus.
Heel liefdevol wil Jezus met je meekijken naar de diepere lagen van je hart om je te helen en te bevrijden van destructieve patronen in je leven die veel verder gaan dan je verslaving.
Je verslaving is niet je werkelijk probleem maar een symptoom er van.
Je werkelijk probleem is altijd verbonden met je zelfbeeld en eigenwaarde en de wijze waarop je naar God en de wereld kijkt. Als jij je geliefd weet en geborgen en een hoopvolle toekomst voor ogen hebt, is de kans op het ontwikkelen van een verslaving heel klein.
Maar als je een moeilijk jeugd hebt gehad, trauma’s hebt meegemaakt en een laag zelfbeeld hebt, is de kans op vluchten in een verslaving erg groot.

Mensen die gezond en krachtig in hun eigen waarde staan en lekker in hun vel zitten zijn nauwelijks vatbaar voor verslavingen.
Een verslaving is bijna altijd een vlucht van iets anders.

Deze cursus is dan ook niet voor mensen die alleen van hun verslaving af willen en niet verder willen kijken.
Sterker nog. Ik ben er  van overtuigd dat je verslaving als vanzelf oplost als je de onderliggende problemen met Jezus hebt opgelost. De noodzaak verdwijnt dan en je zult een innerlijke weerzin krijgen tegen je gewoonte zodat je als vanzelf gaat stoppen. Want een verslaving is tegennatuurlijk en past niet in een gezonde geest.
God heeft ons geroepen om vrij te zijn. Een verslaving is een gebondenheid.
De Waarheid zal je vrij maken.

Maar er is moed voor nodig om echt naar de waarheid te durven kijken.

Voordat je de cursus aanschaft wil ik dat je jezelf een paar vragen stelt.

 1. Ben je bereid diepgaand te veranderen en de pijn achter je verslaving te onderoeken?
 2. Ben je bereid de weg van Jezus te gaan en Hem te vertrouwen hier in?
 3. Mag de weg naar bevrijding iets kosten?
 4. Ben je bereid de leuke kanten van je verslaving op te geven?
 5. Wil je jouw verslaving overwinnen uit liefde voor God en jezelf of uit schaamte? (angst en schaamte zijn niet de juiste motieven)
 6. Ben je overtuigd dat je verslaving destructief is en gevaarlijk voor je geestelijke leven?
 7. Heb je een innerlijk besluit genomen om vrij te komen?

  Als je alle vragen positief kunt beantwoorden is deze cursus iets voor jou.

  *Na betaling krijg je 3 jaar toegang tot de cursus via inlog gegevens. Je mag in die periode de materialen zo vaak bekijken als je wilt. De inlog gegevens zijn strikt persoonlijk. Wil je met huisgenoten de cursus delen. Neem dan even contact met me op.

  Beste Robert,

  Ik heb ongeveer een maand geleden uw video’s aangekocht ter genezing van mijn rook -en cannabisverslaving. Ik had dit nooit durven denken, maar heb nu sinds 2 weken niet meer gerookt of geblowd. Meer nog, ik denk iedere dag aan God en ik bedankt Hem ook iedere dag. Zoals je ook in één van je video’s spreekt over een kruisje, heb ik er een mooi exemplaar aangekocht en draag ik deze ook ieder moment van de dag, 24/7. Ik heb het af en toe nog wel wat moeilijk (cravings, kort lontje, beetje neerslachtig), maar het enige wat ik dan moet doen is het kruisje in mijn hand nemen en met de Heer praten. Ik hoop dan ook deze keer op een permanente genezing, en ik weet echt niet hoe ik jullie moet bedanken. Ik heb het gevoel alsof er een grote leegte die al zo lang aanwezig was, eindelijk werd opgevuld… Bedankt, Robert.

  Beste groeten, 

  Günther

  Hi Robert😊

  Ik heb deelgenomen aan de cursus vrijkomen van verslaving. En het helpt mij zo doordat ik openbaring heb gekregen om met het geloof wat ik nu heb te gaan werken. Ik wilde zo graag stoppen met roken maar het lukte niet omdat mijn motivatie totaal niet zuiver was! Ik schaamde me omdat ik m’n leven aan Jezus heb gegeven en nog rookte. Wat zouden mensen dan wel niet denken? Het alleen al toegeven van m’n verkeerd motief zette iets vrij en zo fijn dat je in de video samen met mij en Jezus naar de echte laag gaat waar het over gaat! Er schuilt zoveel eenzaamheid in mij en mijn diepste overtuiging over dat ik niet goed ben en dat het mij niet zal lukken is een leugen die al vroeg binnen in mij is gaan nestelen. In ieder geval was mijn motivatie er 1 van trots en hoogmoed en ik heb geleerd dat hoogmoed voor de val komt! Ik wilde wel echt vrijkomen van mijn rookverslaving en ik had geloof voor 4 sigaretten per dag en dat lukte sowieso al een tijdje maar ik voelde me nog steeds zo gevangen want je bent er nog steeds elke mee bezig. Door de openbaring om te gaan werken met het geloof dat ik heb en dat God sowieso van mij houdt, al zou ik bij wijze van spreken mijn hele leven blijven roken, ben ik gewoon gaan geloven dat ik helemaal vrij ga komen! De cursus heeft zoveel openbaring en hoop gegeven en ik zou het iedereen aanraden welke verslaving je ook hebt want het is allemaal dezelfde gebondenheid en destructieve, duistere macht waar we tegen worstelen!

  In ieder geval ben ik vandaag precies een week geleden met de cursus begonnen en heb ik hem inmiddels 3 x gedaan en heb sinds zondagavond niet meer gerookt!

  Ik merk ook dat ik de juiste motivatie heb gekregen om los te komen van vleselijke begeerte. Ik gun mezelf gewoon om vrij te komen van alles wat mij gebonden houd. Ik ga deze cursus nog heel vaak doen, ik ga hem nu bijvoorbeeld gebruiken voor mijn verslaving aan lekker voedsel, dat is voor mij ook een hardnekkige! Het liefst zou ik in 1 klap van alles vrij zijn maar ik accepteer dat dat niet mijn pad is en ga werken met het geloof dat ik heb!

  Sissi