Tijdens een vakantie heb ik een bijzondere boodschap van Jezus ontvangen. Deze heb ik opgetekend en er een boekje van gemaakt. Na een langere periode heb ik deze zelf nog eens beluisterd en opnieuw werd ik geraakt door de liefde en wijsheid die er in doorklinkt. Ik hoor mezelf dingen zeggen die ik niet heb verzonnen. Ik ervaar hierin echt goddelijke leiding.
Ik wil dit graag met je delen.
Regelmatig ontvang ik inspirerende boodschappen en geef die door via mijn nieuwsbrieven.
Vul hieronder je naam en email in dan ontvang je gratis het profetisch boekje ‘helende reis met Jezus’ als pdf en als ingesproken boodschap.

Hieronder vast het eerste stukje uit het boekje geschreven in de ‘ik’ vorm als rechtstreekse boodschap van Jezus.

Een helende reis met Jezus

Lieve jij, graag neem Ik je mee in een helende reis naar je verleden, heden en toekomst. Tijd zoals jij die beleeft is niet zoals die werkelijk is. De tijd is niks anders dan het leven zelf beleefd in momenten. Verleden, heden en toekomst zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu. Jouw geest staat boven de tijd en is eeuwig. Jij bent goddelijke geschapen naar Ons beeld en daarin ook tijdloos en eeuwig.
Ik wil je graag vertellen wie je bent, waarom je bent en wat je bestemming is zodat je beter begrijpt en gaat leven wie je bent.
Jij bent een expressie van Mijn liefde. Ik heb je kunstig gemaakt. Ik heb je niet gemaakt vanuit een statisch ontwerp maar vanuit het Leven zelf. Jouw geest is onderdeel van Mijn Geest. Jij bent uit Mij genomen en hebt een eigen bestaan gekregen met een vermogen om zelfstandig te scheppen en leven voort te brengen………

Vul hieronder je gegeven in en ontvang dit bijzonder boekje zowel in pdf als in audio formaal inclusief een bijzondere aanbieding.
* de nieuwsbrief kun je elk moment weer opzeggen via de uitschrijflink mocht je die niet langer meer willen ontvangen.

*Robert van Mierlo die deze boodschap tijdens meditatie heeft doorgekregen werkt als geestelijk coach/counselor en gebedstherapeut om mensen vanuit Gods liefde te helpen vanuit verbinding met God tot diepe heling van hun ziel en lichaam te komen en in hun goddelijke bestemming te wandelen.