Zaaien in liefde

Ik geloof dat we naar een nieuwe wereld toe gaan gebaseerd op liefde. Daar gelden de goddelijke principes van zaaien en oogsten vanuit liefde en dankbaarheid.
Omdat de cursus goddelijk ondernemen belangrijk onderwijs bevat voor de nieuwe wereld waar we naar toe gaan wil ik dit voor zo’n groot mogelijk publiek beschikbaar maken en heb ik besloten de cursus aan te bieden op basis van een vrijwillige bijdrage die iedereen samen met God mag bepalen. Op die manier is het onderwijs voor iedereen toegankelijk. De normale prijs was € 245,-

  • Het is zaliger te geven dan te ontvangen. (Handelingen 20:35)
  • Wat de mens zaait zal hij  ook oogsten. (Galaten 6:7)
  • Geef, dan zal er ook aan jou gegeven worden: een goed gevulde, aangedrukte, geschudde, overlopende maatbeker zullen de mensen je geven. Want de maat waarmee jij andere mensen meet, daarmee zul jij ook gemeten worden.” (Lukas 6:38 )

Vraag aan God wat je mag bijdrage om dit onderwijs verder te verspreiden en daarmee mag bijdragen aan een liefdevolle wereld.
Voel waar je blij van wordt want God heeft de blijmoedige gever lief. Als je vreugde ervaart om niks te hoeven geven is dat ook goed. Dat is het Gods cadeau voor jou!


 

Neem actief deel en investeer vanuit liefde in een liefdevolle wereld

Bedrag

Maak je liever handmatig een bedrag over dan kan dat via onderstaande gegeven. Vermeldt dan even dat het om een donatie gaat.

Agape Coach
kvk  50662090
btw NL001943652B88
Triodos Bank: NL24 TRIO 0197 8315 91
BIC: TRIONL2U